LEDIGA TJÄNSTER

13 November 2020

Vill du jobba i ett sammansvetsat team som konstruerar superyachts? Nu finns det möjlighet att bli en del av Balticfamiljen! Baltic Yachts tillverkar skräddarsydda segelbåtar i kolfiber av högsta kvalitet. Vår uppgift är att förverkliga våra kunders önskemål om en unik och specialtillverkad segelbåt.

Vi behöver förstärkning till vårt team och har för tillfället dessa lediga tjänster:

 

MECHANICAL ENGINEER

Till arbetsuppgifterna hör bl.a.

  • Mekanisk konstruktion
  • Hållfasthetsberäkningar
  • 3D-modellering
  • Tillverkningsritningar, systemritningar och sammanställningsritningar
  • Systembeskrivning

Du behöver ha en lämplig utbildning inom maskinteknik eller motsvarande ingenjörsutbildning. Du är också bekant med 2D/3D-program som exempelvis Autocad, Rhino och IronCad samt har goda kunskaper i Windows Office-paketet. Du pratar svenska, finska och engelska och trivs såväl med att arbeta självständigt som i team.

 

ELECTRICAL ENGINEER

Till arbetsuppgifterna hör bl.a.

  • El-planering
  • 3D-modellering
  • Tillverkningsritningar, systemritningar och sammanställningsritningar
  • Systembeskrivning

Du behöver ha en lämplig utbildning inom elteknik eller motsvarande ingenjörsutbildning. Du är också bekant med 2D/3D-program som exempelvis Autocad, E3, Rhino och IronCad samt har goda kunskaper i Windows Office-paketet. Du pratar svenska, finska och engelska och trivs såväl med att arbeta självständigt som i team.

 

En stor merit är tidigare erfarenhet av branschen, kännedom om PDM -och ERP system samt eventuellt ett intresse för segling och båtar. Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte – sänd in en ansökan till

MECHANICAL ENGINEER

ELECTRICAL ENGINEER

eller hör av dig till oss så berättar vi mer!

 

Elin Näse +358 50 322 1366

Head of HR

 

We’re constantly updating our website to bring you news of launchings, new commissions and Baltic inspired innovation.